Red Bull -kuljettaja Sebastian Vettelin tulee pyytää anteeksi faneiltaan Malesian GP:n ohituskohusta, vaatii ex-kuljettaja ja osakilpailuvoittaja John Watson.

The Sun -lehden haastattelema mies sanoo, että asia ei ole loppuunkäsitelty ennen kuin saksalainen joutuu julkisesti edesvastuuseen toimistaan.

– Se, mitä Sebastian teki Sepangissa on suuri häpeä. Se, miten hän toimi oli epärehellisistä. Hänen tulisi pyytää anteeksi F1-faneilta sekä lajilta, Watson jyrisi.

– Hän ei ole selittänyt, miksi hän ei noudattanut tallin määräystä lukuun ottamatta muutamaa ympäripyöreää tekosyytä. Sebastian on vaikuttanut tasapainoiselta nuorelta mieheltä, joka on myös voittanut kolme maailmanmestaruutta.

– Mutta me olemme nähneet, mihin hän todella pystyy, ja monikaan ei tule pitämään vuoden 2013 versiosta. Häntä tulee grillata Kiinassa siitä, mitä hän teki Markille [Webber] ja tiimille.

Watson lisäsi, että seuraamuksia Vettelin toimista tulee olemaan joka tapauksessa ja kärsijänä on koko talli.

– Ilmapiiri varikolla Kiinassa tulee olemaan p*ska. Red Bull on käyttänyt enemmän laastareita kuin julkinen terveydenhuolto vahinkojen rajoittamiseksi.

– Mutta jos luo hirviön ja sitten menettää sen hallinnan, joutuu maksamaan kalliisti.