Sebastian Vettel ei ollut tyytyväinen talven viimeisiin testeihinsä Barcelonassa. Vettel arveli, että kovimpia aikoja tehneet Mercedes-kuljettajat saattoivat pyrkiä siihen muita enemmän, mutta ei salaillut myöskään tyytymättömyyttään Red Bullin vauhtiin.

– Me kaikki näimme kierrosajat, mutta on vähän epäselvää tässä vaiheessa, että miten paljon eri renkaiden suoritustasoissa on eroa, ja mitä tulee polttoainelastiin, varmaankin auttaa, jos sitä on autossa vähemmän, Vettel vihjaili F1-sarjan kotisivulla.

– Meidän on keskityttävä vain itseemme. Me emme ole rastineet jokaista ruutua, jotka olisimme halunneet, eivätkä kaksi viimeistä päivää olleet niin hyviä kuin olimme odottaneet. Aikaa on kuitenkin yhä hieman jäljellä ennen kauden alkua.

Vettel kertoi ongelmaksi nopeasti kuluvat renkaat, joiden nopeasti muuttuva suorituskyky teki vaikeaksi tulkista säätöjen aiheuttamia muutoksia auton käyttäytymisessä.

– Olisin mieluusti tehnyt enemmän työtä säätöjen kanssa, mutta se ei varmaankaan päde vain minuun. Monella muullakin oli varmaankin vaikea sillä osa-alueella.

Saksalainen kertoi, että hänellä on selvät sävelet seuraavien päivien ohjelmansa osalta.

– Saman tien simulaattoriin! Jatkamme siitä, mihin sunnuntaina jäimme. Istumme alas ja tutkimme kaiken datan, joka olemme keränneet testijakson aikana ja katsomme mitä voimme siitä oppia.

– Viimeisenä ennen lähtöä Melbourneen annan itselleni jokusen rauhallisen päivän ennen kauden alkamista täydessä voimassaan.