Lewis Hamilton kertoo talven kokemustensa perusteella uuden tallinsa vähemmän rajoittavaksi muun elämänsä osalta. McLarenilta Mercedekselle kaudeksi 2013 siirtynyt britti sanoo aikaa jäävän enemmän formula ykkösten ulkopuoliselle elämälle.

– Tämä on hienoa. Kyse ei ole niinkään siitä, että minulla olisi vapauksia enemmän, mutta elämässäni on enemmän aikaa. Mutta olen yhä kilpatallissa, olen yhä sitoutunut auttamaan tallia kehittymään ja parantumaan. Ympäristö on vain uusi, Hamilton selitti Sky Sportsin mukaan Barcelonassa.

Kysyttäessä eroista entisen ja nykyisen työnantajan toimintapojen välillä, 28-vuotias sanoi uuden tallinsa filosofian olevan McLarenia kuljettajalähtöisempi.

– Meillä on yhä sponsoreita, sponsoritapaamisia ja kuvauspäiviä, joten mitään valtavan suurta eroa ei ole siinä, miten työtä tehdään.

– Mutta keskiössä on kuljettaja, kuljettajan suoritukset ja se, että kuljettaja on valmis työhönsä. Se on yksi asia, jonka olen huomannut olevan hieman parempaa täällä.

– Tiimi haluaa minun olevan niin valmis kuin suinkin voin olla niin fyysisesti kuin henkisestikin, ja haluavat tehdä kaikkensa sen varmistamiseksi. Se on hieno asia kokea.