Toro Rosson Daniel Ricciardo tavoittelee tallikaverinsa Jean-Eric Vergnen ”lyömistä vakuuttavasti” kaudella 2013. 23-vuotias arvelee, että tilaisuus jopa veteraanikuljettaja Mark Webberin korvaamisesta voisi tällöin aueta mestaritalli Red Bullilla.

– Tietenkin parasta, mitä voin tehdä tänä vuonna on yrittää lyödä ranskalainen [Vergne] vakuuttavasti ja jos se tarjoaa minulle paikan Red Bullilla tai jossain muualla, niin siihen voisin tähdätä, Ricciardo kertoi Australian medialle.

– Sen jälkeen pyrkimyksenä on tavoitella sellaista asemaa, että voin taistella maailmanmestaruudesta lähitulevaisuudessa.

Aussi lisäsi, että mikäli hän kauden aikana saisi epätodennäköisen tilaisuuden ajaa GP-voitosta, tallin mahdolliset ohjeistukset palkintokorokesijoituksen varmistamisesta kaikuisivat kuuroille korville.

– Jos olisin siinä asemassa, pyrkisin taatusti voittoon. Vaikka talli sanoisi, että ”tarvitsemme pisteitä, pysyttele näillä sijoilla”, en tekisi niin. Pyrkisin saamaan tilaisuudesta irti niin paljon kuin mahdollista.