Sauber-tulokas Esteban Gutierrez ennakoi mestaruustaistoa kaudella 2013 Kimi Räikkösen ja Romain Grosjeanin Lotuksen sekä Sebastien Vettelin ja Mark Webberin edustaman Red Bullin välillä.

Joskaan autojen puhtaasta nopeudesta ei ennen avauskisaa voi vielä sanoa juuri mitään, 21-vuotias arvioi viime kauden mestaritallin sekä sarjanelosen kulkupelien käyttäytyvän radalla kaikkein ennakoitavimmin.

– Red Bull ja Lotus ovat kaikkein sulavimmat autot. Ne tulevat taistelemaan mestaruudesta tänä vuonna, Gutierrez sanoi Tuttosportin mukaan.

– Lotus on ollut mutkissa todella vaikuttava. Sen pito on uskomaton, auto on täysin vakaa. Red Bull on myös hyvin vaivaton ajaa. Mitään epävarmuutta ajolinjassa ei ole. Auto on optimaalisessa balanssissa.

Kolmanneksi meksikolainen nimesi McLarenin mahdollisena yllättäjänä. Mercedes sen sijaan ei ole vakuuttanut tulokasta tähän mennessä.

– McLaren on tänä vuonna hyvin erilaisessa iskussa kuin Mercedes, vaikkakin heillä on sama moottori. Jenson (Button) saattaa olla yllätys alkavalla kaudella.