WRC-kauden Monte-Carlossa neljännellä sijalla aloittanut Mikko Hirvonen ei ollut pettynyt tulokseensa.

Päätöspäivänä lauantaina Citroën-kuljettaja kertoi kokeneensa elämänsä vaikeimpia erikoiskokeita äärimmäisen liukkaissa olosuhteissa ja pisteiden keruu oli näin ollen menestyksekäs puolustusvoitto.

– Olin varmaan hieman onnekas kisan lopussa, mutta olen todella tyytyväinen tulokseen. Oli niin vaikeaa, että olen iloinen pääsemisestä maaliin hyvässä asemassa. Mestaruussarjan kannalta tämä ei ole kovin huono juttu, Hirvonen sanoi tallin kotisivulla.

Tällä kaudella ainostaan neljään ralliin osallistuva Sebastien Loeb otti uransa 77. voittonsa, joka oli jo peräti seitsemässä Montessa.

– Tämä on ollut vähän kummallista, ei rallin sujumisen kannalta, vaan siksi, että meillä oli kaikkia mahdollisia olosuhteita tänä viikonloppuna – paitsi kuivia teitä!

– Tämä taitaa olla ensimmäinen Monte-Carlo -ralli, jonka olen ajanut ilman sliksejä. Me dominoimme lähes startista maaliin, mistä olen tyytyväinen ja aion todella nauttia tästä voitosta – erityisesti siksi, että todennäköisesti se tulee olemaan viimeinen minulle täällä.

Kaksi muuta palkintosijaa menivät toiseksi upeasti ajaneelle Volkswagenin Sebastien Ogierille sekä Citroënin Dani Sordolle.