Lausuntoautomaattina tunnettu Red Bullin moottoriurheilukonsultti Helmut Marko varoittaa Ferraria. Ex-kuljettaja sanoo, että Sebastian Vettel ei tule unohtamaan Ferrarin FIA:lle lähettämää selvityspyyntöä Brasilian GP:n tapahtumista.

Saksalaiskuljettaja ohitti Jean-Eric Vergnen kisan alkupuolella ja Espanjan median väitettyä ohituksen tulleen tehdyksi keltaisten lippujen alaisuudessa, Ferrari lähestyi asiasta FIA:a, joskaan ei ainakaan myöntänyt harkinneensa virallisen protestin tekemistä.

Red Bull -pomo ei kuitenkaan halua painaa asiaa villaisella. Vettel on aiemmin vihjaillut toistuvasti olevansa kiinnostunut ajamaan punaisessa autossa myöhemmin urallaan, mutta Marko sanoo, että tapahtumat ovat jättäneet jälkensä tähän intoon.

– Sebastianilla on norsun muisti. Hän tulee muistamaan tarkalleen sen, kuinka Ferrari käyttäytyi viimeisen kisan jälkeen, itävaltalainen puhkui torstaina Motorsport Magazinin mukaan.

Vettel ei itsekään peitellyt pettymystään vastustajansa käytökseen.

– Tietenkään kukaan ei halua hävitä, mutta on silti osattava hävitä. On kunnioitettava vastustajaa ja tunnustettava heidän suorituksensa.