Jenson Button kertoo kauden 2012 olleen yllätyksellinen hänelle. Pian 33-vuotias britti myöntää, että kevään perusteella kauden lopputulokset eivät olleet hänen odotustensa mukaiset.

McLaren-kuski kertoo uskoneensa kauden ensimmäisten kisojen jälkeen, että hänen tallinsa on matkalla kohti valmistajien mestaruutta. Kovimmaksi haastajaksi hän odotti puolestaan Lotusta, mutta tallit ottivat lopulta wokingilaisten johdolla sijat kolme ja neljä sarjassa.

– Me vaikutimme todella kilpailukykyiseltä ja arvelin Lotuksen olevan äärimmäisen hyvä tänä vuonna. He olivat tasaisia, mutta heillä ei ollut puhdasta nopeutta, Button sanoi Britannian mediassa.

Red Bull otti lopulta tuplamestaruuden, vaikka sekä Mark Webberillä että Sebastian Vettelillä oli alkukaudesta ajoittain vaikeuksia päästä aika-ajojen viimeiseen osioon.

– Viiden kisan jälkeen en olisi sanonut, että Red Bullit tulisivat voittamaan mestaruuden tänä vuonna.

– He ovat olleet tasaisempia kuin me sekä myös luotettavampia, Button totesi.