Caterhamin tuore tallipäällikkö Cyril Abiteboul arvioi, että kaudella 2014 F1-sarjassa tullaan näkemään nykyistä enemmän yhteistyötä tallien välillä uusiin moottoreihin sopeuduttaessa. Käyttöön tulevat nykyistä pienemmät sekä energiatehokkaammat voimanlähteet.

– Tämä läpilyönti saattaa vaatia jonkinlaisia kumppanuuksia tallien välillä, eikä pelkästään sellaisille talleille kuten me, Abiteboul sanoi Autosportille.

– Tuntumani on, että tilanne on sama kuin autoteollisuudessa uuden tuotteen kehityksessä: pyritään jakamaan alusta, kuten Renault, Alpine ja Caterham tekevät [uuden urheiluauton kanssa]. Jokainen haluaa olla tehokkaampi ja kilpailukykyisempi, minkä vuoksi tehdään yhteistyötä.

– Tämä on vähän uusi juttu formula ykkösissä, koska tallien on myös kilpailtava toisiaan vastaan radalla, mutta uskon yhteistyön olevan tulevaisuutta ja kausi 2014 tulee rohkaisemaan meitä harkitsemaan laajempaa yhteistyötä.