Williams-tallin toimitusjohtaja Toto Wolff kertoo tuoreessa haastattelussa, että päätöksiä kauden 2013 kisakuljettajista ei ole yhäkään tehty.

Ex-kilpa-ajaja kehuu nykyisen kisakuljettajansa Pastor Maldonadon nopeutta ja sanoo myös jatkuvasti karttuvan kokemuksen karsivan hänen virheitään, joiden määrä onkin ilahduttavasti vähentynyt sitten alkukauden. Wolff sanoo ”uskovansa” venezuelalaiseen.

Maldonadon aisaparin Bruno Sennan suoritustasoa itävaltalainen puolestaan kuvailee hieman pidättyvämmin. Wolff sanoo Valtteri Bottasin ajavan kilpailuita enemmin tai myöhemmin.

– Brunokin on osoittanut ok suorituksia tai hyviäkin suorituksia ja hän on hankkinut pisteitä.

– Mutta meillä on myös Valtteri, joka on pitkän tähtäimen suunnitelma ja joka on korttelin uusi penska, joten emme ole vielä päättäneet, Wolff sanoo James Allen on F1 -sivuston marraskuun podcast-lähetyksessä.

Bottasin esteeksi kisanpaikan varmistamiselle on tunnetusti nostettu ainoastaan sponsorit, joilla hän ei kykene kilpailemaan sen enempää Maldonadon kuin Sennankaan kanssa. Wolff toteaa Williamsin taloustilanteen olevan vakaa.

– Rahoituksellisesti olemme terve. Ei tämä mitään ruusuilla tanssimista ole, mutta verrattuna moniin yrityksiin olemme ok.