Romain Grosjean valmistautuu Yhdysvaltojen F1-kisaan ensi viikonloppuna positiivisessa hengessä.

Lotus-kuski itse koki takaiskun Abu Dhabin GP:ssä viime viikonloppuna osuttuaan yhteen Sauberin Sergio Perezin kanssa. 26-vuotias ei tällä kertaa ole valmis ottamaan syytä niskoilleen tapahtuneesta.

– Minä ajoin melko hyvin ja olisin voinut sijoittua hyville pisteille. Valitettavasti Sergio palasi radalle [käytyään lyhyesti viivojen ulkopuolella] keskelle omaa kamppailuaan [Paul di Restan kanssa] ja halusi käyttää juuri sitä kohtaa radasta, jossa minä olin.

– Minulla ei ollut mitään tehtävissä, sillä autoaan ei voi saada häviämään savuna ilmaan. Sergiota rangaistiin tilanteesta, josta tuli myös turva-auto radalle toisen kerran. Mark (Webber) joutui mukaan tapahtumaan myös, mutta tällä kertaa hänellä ei ollut mitään ankaria sanoja minulle, ranskalainen vakuuttaa.

Kimi Räikkösen voitto Abu Dhabissa antaa toivottavasti uutta potkua loppukaudelle, Grosjean jatkaa. Tulevassa Teksasin GP:ssä toiveena on lisää menestystä.

– Se oli uskomatonta tallille. Oli jo näyttänyt siltä, että voiton mahdollisuus oli karkaamassa meiltä, mutta me jatkoimme painamista ja korkein askelma podiumilla oli fantastinen palkkio. Kimi teki fantastista työtä.

– Auto on iskussa ja vaikkakaan kisa ei ollut se, jonka olisimme odottaneet voittavamme, me teimme sen. Toivottavasti hyvät tulokset jatkuvat – alkaen Austinista.