Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner ei esitä kritiikkiä Ferrarin kohua herättäneestä päätöksestä hankkia lähtöruuturangaistus Felipe Massalle Yhdysvaltain GP:ssä.

Yksi brassin vaihdelaatikon sineteistä, joilla FIA huolehtii, että laatikkoon ei tehdä sääntöjenvastaisesti muutoksia, rikottiin. Tämän ansiosta Massa kärsi viiden ruudun rangaistuksen ja Fernando Alonso puolestaan nousi yhden sijan.

– He ilmiselvästi tekivät päätöksen saadakseen Fernando oikealle puolelle rataa ja se toimi heille hyvin. Se oli sääntöjen puitteissa ja vaikkakin päätös oli kova Felipelle, Fernando on heidän prioriteettinsä, Horner sanoi brasilialaisen TotalRace -sivuston mukaan.

Kysyttäessä, että harkitsiko Red Bull missään vaiheessa vastaiskuna rangaistuksen hankkimista Mark Webberille, jotta Alonso olisi joutunut takaisin likaiselle puolelle ruudukkoa, tallipomo oli kuitenkin avoimen sarkastinen.

– Siinä tapauksessa muutkin olisivat tehneet saman ja ennen pitkää Fernando olisi aloittanut eturivistä. Me emme koskaan harkinneet sitä, Horner vitsaili.