Kimi Räikkönen kertoo, että auto ei perjantaina Abu Dhabin harjoituksissa tuntunut hyvältä. Tunne oli kuitenkin tällä kertaa pettävä, sillä Lotus jäi kärjestä toisessa sessiossa ainoastaan reilut seitsemän kymmenystä – vähemmän kuin yleensä perjantaisessioissa.

– Auto ei tuntunut erityisen hyvältä, mutta kierrosajat olivat siitä huolimatta ihan ok, joten olin hieman yllättänyt. Toivottavasti voimme parantaa, mikä tarkoittaisi sitä, että pääsisimme vielä hieman lähemmäksi kuin tänään, Räikkönen sanoi ESPN:n mukaan.

Päivitykset, ennen muuta uusi pakoputkisto, vaikuttavat nyt toimivan, mikä ei kauden aikana aina ole ollut asian laita.

– Ilman muuta olemme parantaneet. Mutta kuten olemme sanoneet, on saatu lisää downforcea ja menetetty hieman hevosvoimia. Yritämme saada [moottoritehoa] takaisin, mutta se ei ole kovin helppoa. Ajan kanssa saamme takaisin enemmän ja enemmän hevosvoimia, mutta downforce pysyy yhä samana.

– On hyvä asia, että me ainakin yritämme laittaa uusia osia autoon tänä vuonna ja opimme paljon uusia asioita, jotta olemme paljon fiksumpia uuden auton kanssa. Me kehitymme, mutta niin kehittyvät tietysti muutkin. Olemme lähempänä kuitenkin kuin esimerkiksi Monzassa tai Spassa yhdellä kierroksella.