Lotuksen Kimi Räikkönen hiljensi viimeisetkin epäilijät kaasuttamalla viikko sitten upeaan voittoon Abu Dhabin GP:ssä.

Räikkönen on saanut koko paluukautensa ajan vastata samaan kysymykseen, jossa tivataan avausvoiton ajankohtaa. Nyt se ykkössija on plakkarissa ja Kimi lähettää seuraavat terveiset:

– En ole koskaan oikeasti välittänyt mitä ihmiset ajattelevat. Jos en pääse seuraavassa kisassa maaliin, silloin ihmiset ajattelevat, että olen yhtä huono kuin tulos siinä kisassa, Kimi sanoo tallin kotisivuilla.

– Teen vain omaa juttuani ja jos olen tyytyväinen tekemiseeni ja jos se on parasta tiimille, niin silloin se on siinä. Ei minua vaivaa se, jos ihmiset ajattelevat minusta nyt eri tavalla kuin mitä he tuumasivat kolme tuntia ennen kisaa.

Räikkösen mukaan Lotus jatkoi sinnikkäästi voiton tavoittelua eikä tiimi antanut periksi.

– Emme luovuttaneet. Meillä oli jakso, jossa auton uudet päivitykset eivät toimineet heti haluamallamme tavalla. Kun uusia osia täytyy testata harjoituksissa, on hyvin vaikea saada kehitystä aikaiseksi, mutta me painoimme eteenpäin. Tiesimme, että jos onnistumme aika-ajoissa, olemme kisassa kilpailukykyisiä. Siitä on ollut koko kauden ajan kysymys ja nyt onnistuimme siinä.

Seuraava kisa ajetaan viikon päästä Yhdysvalloissa Austinissa.