Ferrarin tallipäällikkö Stefano Domenicali sanoo, että Ferrari-talli ansaitsee kaudestaan arvosanaksi seitsemän. Hopealle kauden lopussa jäänyt Fernando Alonso on sarjan paras kuljettaja, italialainen sanoo, mutta erityisesti alkukaudesta hidas auto ja pieni onnen puute rokottivat tallin todistusta.

– Kausi oli uskomaton ja minun mielestäni Fernando todella ansaitsi mestaruuden. Minä en sano näin vain siksi, että hän on yksi kuljettajistamme, vaan koska jaan mielipiteen, joka on suurella enemmistöllä hänen kollegoistaan ja F1-seuraajista, tallipäällikkö sanoi Ferrarin kotisivulla.

– Minä antaisin arvosanaksi Fernandolle kaudesta kympin: hän on fantastinen kuljettaja, joka yhdistää hänen hämmästyttävän taitonsa meidän joukkueeseemme. Hän on puolustava silloin kun sitä tarvitaan ja puskee kohti oikeaa suuntaa kun asiat eivät suju. On ollut etuoikeus saada hänet osaksi joukkuettamme.

– Kyllä, kahdesti kolmesta kerrasta olemme nyt hävinneet mestaruuden viimeisessä kisassa ja se on kovaa: vähän niin kuin nyrkkeilijä saisi lyönnin vatsaan, mutta me reagoimme ja voin sanoa, että Maranellossa on suuri tahto voittaa uusintaottelu. Ensi vuonna haluamme voittaa ja olla paras.

– Se missä meillä oli puutteita, oli auto. Näin siitäkin huolimatta, että toivuimme vaikean alun jälkeen. Meiltä myös puuttui onnea erityisesti Span ja Suzukan onnettomuuksissa. Siksi annan Ferrarille seiskan. Haluan kuitenkin sanoa olevani ylpeä tehdystä työstä, kuten on myös pääjohtaja [Luca di] Montezemolo.