Valtteri Bottas ei ole neuvotellut minkään muun tallin kanssa ensi vuodesta, hän kertoo tuoreessa haastattelussa. Williams-kuljettaja sanoo toivovansa, että se ei tule tarpeelliseksikaan.

– En tällä hetkellä. Ihanteellista olisi pysyä Williamsilla ja me yhä odotamme uutisia ensi vuodesta tallilta, joten toivon, että meidän ei tarvitse keskustella siitä muiden tallien kanssa, Bottas sanoi ESPNF1:n haastattelussa.

Kolmoskuljettaja myöntää tuntevansa pientä kateutta samanikäisiä ajajia kohtaan, jotka ovat jo ehtineet päästä ajamaan sunnuntaisin.

– Tietenkin haluaisin olla formula ykkösissä [kisakuskina] ja olisin halunnut olla jo paljon aiemmin. Kun siis näkee jonkun, jonka kanssa on ajanut kilpaa – kuten Daniel Ricciardo ja Jean-Eric Vergne, joiden kanssa ajoin vuonna 2008 Formula Renaultia – tietenkin tulee hieman kateelliseksi, koska samaa haluaa itsekin. Mutta toivottavasti se on tulossa.

Kysyttäessä mitä Pastor Maldonadosta ja Bruno Sennasta poikkeavaa hän voi tarjota tallilleen, 23-vuotiaan vastaus oli selvä.

– Minusta voin tuoda nuorta vauhtia, hyvää vauhtia ja jos pääsen ajamaan enemmän ja saan kokemusta, mielestäni voin vielä kehittyä paljon ja tehdä todella hyvää työtä.