Japanin GP:n startissa jälleen kolaroinut ja Mark Webberin voittotaistelun vienyt Romain Grosjean on pahoitellut tapahtumaa harvinaisen vuolaasti. Lotus-kuljettajalla on edessään uusi palaveri työnantajansa kanssa virheiden tiimoilta.

– Aina Singaporen [kilpailukiellon jälkeisestä] paluustani lähtien prioriteettini on ollut olla hyvin varovainen startissa, Grosjean vakuuttaa tallin kotisivulla.

– Mutkat yksi ja kaksi ovat erittäin nopeita [Suzukassa] ja olin keskittynyt Sergioon (Perez) vasemmalla puolellani pitääkseni huolen siitä, että kontaktia ei synny hänen kanssaan. Pidin ajolinjani ja huolehdin, että en liiku siitä pois, mutta minun ja Markin välillä oli varsin suuri nopeusero tultaessa toiseen mutkaan. Se tuli minulle yllätyksenä ja me kolaroimme.

– Se oli typerä virhe, Grosjean myöntää.

Ranskalaiskuljettaja tapasi Webberin kilpailun jälkeen ja pyysi aussilta anteeksi hölmöilyään.

– Hän kävin luonani kisan jälkeen, eikä tietenkään ollut kovin hyvällä tuulella, mutta pyysin anteeksi ja meidän on siirryttävä eteenpäin. Istumme alas ja harkitsemme asioita ennen seuraavaa kisaa, jotta voimme miettiä, että mitä näiden tilanteiden parantamiseksi voi tehdä.

– Olen pahoillani Markin sekä tallin puolesta. Tämä on vaikea tilanne, eikä sellainen, jossa haluan olla. Teen kaikkeni huolehtiakseni, että tätä ei tapahdu uudestaan.