Mikko Hirvonen kertoo Sardinian rallin voiton – ensimmäisen Citroënilla – olleen erityinen. Voitto oli jo hänen uransa 15:s, mutta tunne ei sellainen ollut.

– Itseasiassa jostain kumman syystä tuntuu vähän siltä kuin olisin voittanut kaikkein ensimmäisen rallini!

– Olen todella, todella onnellinen, koska siitä on vierähtänyt hetki aikaa kun voitin edellisen kerran. Ehkä tämä ei ollut kovin suuri taistelu, mutta uusia tulee tulevaisuudessa ja olen myös osoittanut, että voin voittaa sellaisia ralleja, Hirvonen iloitsi sarjan kotisivulla.

Citroën-kuljettaja ei halunnut lähteä arvailemaan, että vaikuttiko hänen tallikaverinsa Sebastien Loebin keskeytykseen suomalaisen vauhti, mutta totesi pystyneensä vastaamaan ranskalaisen suoritustasoon.

– En tiedä, mutta me olimme taistelussa mukana alusta alkaen ja samassa vauhdissa Sebastienin kanssa. Se on tärkeää, mutta tietenkin on myös tärkeää päästä maaliin ja saada pisteitä.

– Me painoimme erittäin kovaa ja minä olin ainoa, joka ei tehnyt virheitä, mikä oli hyvä juttu. Sääli vain, että [taistelu] loppui niin aikaisin, joten emme saaneet nähdä miten se olisi jatkunut.