Heikki Kovalainen oli pisteettömistä kuljettajista ylivoimaisesti nopein perjantain toisissa harjoituksissa Koreassa. Kovalainen kertoo säätöjen olleen kohdallaan ensimmäisestä stintistä lähtien.

– P1 oli hyvä jakso minulle. Auto tuntui olevan hyvin balanssissa alusta alkaen ja kehittyi koko ajan, Kovalainen sanoo tallin tiedotteessa.

– Rata oli selkeästi hyvin liukas aluksi, mutta pitotasot paranivat melko nopeasti ja pienet muutokset, joita teimme jokaiselle stintille, toimivat hyvin.

Toisessa sessiossa hyvästä vauhdista huolimatta Caterhamin tiimi joutui ghetto riggaamaan autoon, suomussalmelainen paljastaa.

– P2:ssa kävin ulkona ensimmäisellä stintilläni ja se irrotti pari pulttia ohjaamossa, mikä tarkoitti sitä, että meidän täytyi tehdä väliaikainen korjaus istuimeen päästäksemme ohjelmamme läpi.

– Siihen pisteeseen saakka balanssi ei ollut tuntunut yhtä hyvältä kuin aamulla, mutta kun lähdimme radalle superpehmeillä, balanssi oli taas toiveideni mukainen. Me myös paransimme jarruttamista läpi session, joten kaiken kaikkiaan tämä on ollut hyvä päivä.