Heikki Kovalainen kertoo Korean kisan olleen Caterhamille tyypillinen; ketään ei uhattu, eikä kukaan uhannut. Kovalainen ajoi maaliin 17:ntenä tallikaverinsa Vitali Petrovin takana.

– Aika yksinkertainen kisa, jossa meidän tavoitteemme oli vain huolehtia, että molemmat autot pääsevät maalin hyvällä marginaalilla takana olevista talleista ilman ongelmia, Kovalainen sanoo tallin tiedotteessa.

– Minä sain jälleen hyvän startin ja olin tallikaverini edellä ensimmäisen mutkan jälkeen aloitettuani superpehmeillä. Ne alkoivat kulua melko nopeasti, erityisesti etuoikea, minkä me tiesimmekin todennäköiseksi kisassa. Me siis valitsimme pehmeät molemmilla pysähdyksillä ja ne kestivät hyvin suurimman osan iltapäivää.

– Ollakseni rehellinen, tämä oli melko hiljainen kisa minulle. Me pystyimme helposti pysymään takana olevien tallien edessä, meillä ei ollut ongelmia auton kanssa ja me varmaankin saimme autosta niin paljon irti kuin mahdollista.