Williamsin kehityskuljettajasta, Susie Wolffista, tuli tänään tuorein nainen, joka on ajanut F1-autoa.

29-vuotias ajoi Williamsin viimevuotisella FW33:lla kaksi stinttiä Silverstonen radalla. Matkaa taittui kokonaisuudessaan 50 kilometriä ja käytössä olivat sekä märän että kuivan kelin renkaat. Tilaisuutena oli tallin Partner Day -tapahtuma, jossa esiintyivät kaikki neljä Williamsin kuljettajaa.

– Oli uskomaton kokemus ajaa Formula 1 -autoa ensimmäistä kertaa. Olen tehnyt paljon simulaattorityötä liityttyäni talliin, mutta mikään ei vastaa sitä huikeaa tunnetta, joka tulee oikeasta ajamisesta, Wolff sanoi tallin tiedotteessa.

– Olosuhteet olivat hieman oikukkaat, sillä vedon alussa oli melko kosteaa, mutta rata kuivui nopeasti. Myös talli teki fantastista työtä valmistellakseen minut tätä päivää varten, antaen minulle kaiken tarpeellisen tiedon, jotta hallitsin tilanteen koko ajan.