Ferrarin tallipäällikkö Stefano Domenicali on joutunut viime aikoina vastaamaan usein kysymyksiin siitä, että tuleeko Felipe Massa jatkamaan tallissa, ts. kuka tulee olemaan Fernando Alonson kakkoskuljettaja ensi vuonna. Perjantain lehdistötilaisuus ei tehnyt poikkeusta.

Tallin tiedotteen mukaan tallipäälliköllä on jo ”ideat loppumassa tuoreista vastauksista, ja näin ollen hän yritti kiemurrella niistä ulos, käyttäen kuitenkin tietynlaista eleganssia”.

Mainittu elegantti kiemurtelu ilmeni seuraavasti:

– Minusta ei ole tärkeää tai kiinnostavaa, että tiedänkö vaiko enkö tiedä kuka tulee olemaan Fernandon vierellä 2013, Domenicali sanoi toimittajille.

– Hyvin piakkoin tulemme kertomaan todellisuuden tilanteesta, mutta siihen asti kunnes jotain uutisia on, tulen pysymään vaiti, osittain siitä syystä, että alan kyllästyä samojen vastausten antamiseen samoihin kysymyksiin.