Williams-tallin toimitusjohtaja Toto Wolff kertoo, että tallin jatkosuunnitelmat ovat yhä auki. Valtteri Bottasin kannalta tämä voi tarkoittaa kisapaikkaa ensi vuonna tai sitä seuraavana. Toisaalta nykyisen varakuljettajan kisatallikin on Wolffin sanojen mukaan yhä auki.

– Minä uskon, että Valtteri tulee pääsemään formula ykkösiin [kisakuljettajaksi], se on varmaa, ja kysymys on se, että tuleeko hän ajamaan meidän autoamme vai tuleeko joku muu hiipimään hänen luokseen, Wolff sanoo ESPNF1:lle.

– Tämä on päätös, joka meidän on tehtävä tulevina parina viikkona tai kuukautena ja miettiä mihin päin talli tulee suuntaamaan.

– Tulemmeko jatkamaan nykyisillä kisakuljettajillamme vai tulemmeko vaihtamaan yhden tai molemmat heistä? Tässä vaiheessa kaikki on yhä auki, Wolff vakuuttaa.

Wolff totesi jälleen, että vaikkakin hän on rahallisesti tukenut Bottasia, eturistiriita tulee pitämään hänet ulkona neuvotteluista. Itävaltalainen kuiten vannoi seuraavaa.

– Odotan hänen pääsevän formula ykkösiin, tapahtuu se sitten ensi vuonna tai sitä seuraavana. Hän tulee olemaan yksi hyvistä kuljettajista.