Kimi Räikkönen on paras nousija kisoissa tänä vuonna kärkikuljettajista. Lotus-kuskin keskimääräinen aika-ajosuoritus on ollut kahdeksanneksi nopein, mutta itse kisassa hän on keskimäärin ollut neljännen ja viidennen sijan välillä. Nousua on siis yli 3 sijaa, mikä lyö jopa Fernando Alonson laudalta.

Alonso on tilastossa toisena. Ferrari-kuski on tyypillisesti aika-ajanut kuudenteen ruutuun, mutta napannut kisassa sijoituksen välillä 4-3. Mark Webber on ollut myös vahva kisoissa. Aussi on noussut keskimäärin yli 1 sijaa lähtöruudustaan, joka on ollut keskimäärin kuudes.

Sebastian Vettel (lähtöruutu keskimäärin 5:s) ja Jenson Button (lähtöruutu keskimäärin 7:s) ovat molemmat nousseet keskimäärin yhden sijan kisassa. Lewis Hamilton on aloittanut ja lopettanut kisan keskimäärin samalla sijalla, joka on viides.

Jos mukaan lasketaan myös häntäpään ja keskikastin tallit, suurimmat kisanousut on tehnyt Williams-tallin Bruno Senna, joka on aika-ajoissa jäänyt keskimäärin 15:nneksi, mutta kisassa noussut sijalle 9 asti.

Huom: luvut pyöristetty lähimpään kokonaislukuun.

Lähde: James Allen on F1