Entinen F1-kuski Martin Brundle antaa hyvän arvosanan Michael Schumacherin paluu-uralle, joka nyt saattaa olla kuuden kilpailun päässä lopustaan Lewis Hamiltonin tehtyä sopimus Mercedeksen kanssa. Brundle ajoi 90-luvun alussa samassa tallissa Schumin kanssa ja tietää kuinka nopea seitsenkertainen mestari on.

Nykyinen F1-kommentaattori kuitenkin sanoo, että nyt 43-vuotiaan saksalaislegendan hurja suorituskyky vuosikymmenen tai kaksi nuorempia kilpailijoita vastaan on jotain, mikä osoittaa hänen olevan todella erityinen yksilö lajin historiassa.

– Voin täysin ymmärtää miksi hän palasi. Hän halusi ajaa jälleen kilpaa ja Mercedes oli valmis antamaan hänelle auton, Brundle sanoo Sky Sportsille.

– Jos minulla olisi siihen mahdollisuuden puolikastakaan, ottaisin sen auton heti ja olen kymmenen vuotta häntä vanhempi. En voi moittia häntä siitä. Hän on antanut monta hyvää showta, mutta tehnyt myös monia virheitä.

– Ihmisenä varmaankin kunnioitan häntä enemmän nyt toisen uransa lopussa, kuin ensimmäisen. Olen lämmennyt paljon Michaelille. Hän näyttää olevan uskomattomassa kunnossa ja on viime aikoina usein ollut aika-ajoissa (Nico) Rosbergia nopeampi. Hänellä on yhä nopeutta ja päättäväisyyttä.

Brittikilpa-ajaja ei tosin ole vielä aivan valmis lyömään Schumin uran lopulle sinettiä.

– Se riippuu siitä, että löytyisikö hänelle käyttöä esimerkiksi Sauberilla tai voisiko hänet laittaa vaikkapa (Felipe) Massan tilalle Ferrarille?