Lewis Hamilton sekä hänen korvaamansa Michael Schumacher odottavat Mercedes-tallin tulevaisuudelta menestystä. Saksalaislegenda jättää nykyisen työnantajansa toivoen sekä sille että Hamiltonille onnea uuteen työsuhteeseen.

– Minulla on ollut tallin kanssa kolme mukavaa vuotta, jotka valitettavasti eivät urheilullisesti sujuneet kuten me kaikki olisimme toivoneet. Toivon Lewisille hyvää ja tallille sitä menestystä, jonka eteen olemme työskennelleet niin kovaa.

– Haluan kiittää koko tallia heidän luottamuksestaan sekä kaikkia jätkiä heidän ehdottomasta sitoutumisestaan. Keskityn nyt tuleviin kisoihin, seitsenkertainen mestari sanoi.

Tuleva korvaaja asettaa tavoitteekseen sen, mitä voi odottaa: useita maailmanmestaruuksia.

– Minulla on nyt aika ottaa vastaan uusi haaste ja olen innoissani aloittaessani uuden luvun, jossa kisaan Mercedekselle. Mercedes-Benzillä on uskomaton perinne moottoriurheilussa sekä intohimo, jonka itsekin jaan.

– Yhdessä voimme kasvaa ja nousta tähän haasteeseen. Minä usko, että pystyn ohjaamaan hopeanuolen kärkeen ja saavuttaa yhteisen ambitiomme voittaa maailmanmestaruuksia.