Lotus-talli on päivittämässä autoaan lähiaikoina enemmän kuin ainoastaan Japanissa käyttöön otettavan tupla-DRS:n verran. Suzukan jälkeen on hihnalla päivityspaketti, jonka toivotaan sytyttävän Kimi Räikkösen mestaruustaisto uudestaan, kertoo Autosport.

– Iso päivitys on tulossa Koreaan, todella hyvä aeropäivitys – sen lisäksi aiomme ajaa uudella takasiipilaitteessa Suzukassa, sanoo ratatoimenjohtaja Alan Permane.

– Me olemme jääneet jälkeen kärkikolmikkotalleista ja meidän täytyy saada itsemme takaisin sekoittamaan pakkaa. Minä toivon, että voimme nousta takaisin taisteluun heidän kanssaan aivan kuten Budapestissä, Permane jatkoi viitaten Unkarin kisaan, jossa Räikkösen kisavauhti oli selvästi nopein kaikista kuljettajista.

Singaporessa vaikeuksia aiheutti pieleen menneet perjantaiharjoitukset. Lotus-pomo ei usko, että auton päivityksissä on menty metsään tähänkään mennessä.

– Vaikkakaan mitään takuita ei ole, olen suhteellisen luottavainen, että Suzukassa olemme hyvässä iskussa.