Vitali Petrov kertoo tehneensä juuri niin hyvä tuloksen Belgian GP:ssä kuin rauta mahdollisti. Kisassa yksi jos toinenkin kärsi keskeytyksen ja häntäpään kuljettajista Petrov käytti tilanteen hyödykseen parhaiten.

– Startti oli hyvä. Auto lähti hyvin liikkeelle, mutta sitten romua radalla olikin paljon. Moni auto, mukaan lukien Heikki (Kovalainen), painoivat oikealle, joten ajattelin yrittää heidän ohittamistaan vasemmalta. Siinä oli kuitenkin pikkuisen liikaa autoja tiellä eli hiljensin nopeutta välttyäkseni vaurioilta. Kisa oli vasta alkanut, enkä halunnut jäädä ensimmäiseen mutkaan, Petrov sanoi venäläiselle Championat -sivustolle.

– Olen tyytyväinen. Sääli, etten päässyt 13:nneksi, koska silloin pääsisin kokonaistilanteessa Heikkiä karkuun. Mutta en halua saada tuloksia muiden ongelmien ansiosta.

Hyvän tuloksen avittamana viipurilainen lähtee Italiaan luottavaisena.

– Täällä (Spa) sain autosta parhaan irti, en tehnyt virheitä ja ajoin maalin tallikaverini edellä. Lähden Italiaan siis hienolla fiiliksellä.