Robert Kubica, joka tekee paluuta moottoriurheiluun rallin muodossa, kehuu entistä F1-työnantajaansa. Lotuksen, eli Kubican aikana Renaultin, vahvuus on sen keskittyminen ainoastaan kilpa-ajoon, sanoo puolalainen.

– Lotus on puhdas kilpatalli. Tänä päivänä sellaisia on formula ykkösissä vähän. Jos katsotaan suurten valmistajien kärkitalleja, niiden johtaminen on vaikeaa koska ihmisiä on niin paljon. Renault, tai oikeammin Lotus, on vain talli, joka on intohimoinen kilpailusta. Se on suuri etu, Kubica sanoi italialaiselle Omnicorse-sivustolle.

– Heillä on erittäin hyvä, kolmen tai neljän hengen ryhmä ihmisiä, jotka osaavat tehdä hyviä kilpa-autoja. Tänä vuonna se näkyy.

Kysyttäessä arvioita Lotuksen voitottomuudesta ainakin alkukauden hyvästä kilpailukyvystä huolimatta, puolalainen vastasi pitävänsä sitä vähän outona.

– Se on tosiaan kiehtovaa. Heillä on outo sekoitus kuljettajia: jos (Kimi) Räikkönen pärjäisi aika-ajoissa paremmin tai (Romain) Grosjean pysyisi Kimin tahdissa kisassa, heidän pitäisi voittaa.