Formula 1 -kuljettajien ottamia valokuvia hyväntekeväisyyden nimissä myyvä Zoom Charity Auction (F1-sarjan kotisivun englanninkielinen uutinen) on tänään julkaissut Kimi Räikkösen ottaman valokuvan facebook-sivullaan.

Räikkönen ei kerro tarkasti mitä kuvassa oikeastaan on, mutta kyseessä saattaisi olla joko parkkitalo tai rakennuksen kattotasanne.

Olennaisempaa kenties on se, että kuvassa näkyy ajorata, jossa joku on ajanut sen verran kovaa, että väylällä näkyy renkaan jälkiä – ilmeisesti kosteista ja ylipäätään vaarallisista olosuhteista huolimatta. Onko kyseessä jonkinlainen Räikkösen omakuva, jää arvailtavaksi.

– Kuvassa on mustaa, kultaisia heijastuksia ja punaista. Se muistutti minua tallistani. Olin menossa radalle perjantaina Melbournessa aiemmin tänä vuonna ja tulossa virallisesti F1-kuljettajaksi jälleen kahden vuoden tauon jälkeen, Räikkönen itse kertoo tuotoksestaan.

Katso kuva tästä!