Kimi Räikkönen oli perjantain jälkeen allapäin. Lotus-kuskin vauhti jäi rapiat kaksi sekuntia kärjestä molemmilla Singaporen GP:n harjoitussessioilla, eikä syynä ollut vain mahdollisesti raskas polttoainelasti.

– Tämä ei ollut helpoin päivä. Meillä ei ole tarpeeksi pitoa jostain syystä, eli puutetta on varmaankin downforcessa. Vähän vaikeaa on, ainakin tänään, Räikkönen kommentoi Autosportin mukaan.

Ongelmia oli sekä pehmeillä että superpehmeillä renkailla, hän lisäsi.

– Samat ongelmat ovat esillä. Normaalisti kun laittaa uudet renkaat päälle, ajaminen tuntuu paremmalta yleensä ainakin alussa. Voimme varmaankin parantaa huomiseksi, mutta me emme tule valitettavasti löytämään kahta sekuntia.

– Yleensä parannamme lauantaina aikojen osalta, mutta kuten sanottua, emme tule yllättäen saamaan kärkeä kiinni kahta sekuntia. Muut tulevat parantamaan myös ja se osoittaa, että me emme ole niin nopeaita kuin meidän tulisi olla.