Kimi Räikkösen McLaren-tallikaveri Pedro de la Rosa on saattanut vetää menneisyydessä mutkia suoraksi Jerezissä suoritettujen testien yhteydessä saadakseen niissä nopeimpia kellotuksia nimiinsä, uskoo itävaltalaisen ORF-televisiokanavan F1-asiantuntija ja ex-kuski Alex Wurz.

ORF:n toimittaja nappasi Räikkösen haastatteluun Italian GP-viikonloppuna ja kysyi Wurzin pyynnöstä Lotus-pilotilta seuraava: ”Saitko ikinä selville, että de la Rosalla oli tapana oikaista shikaanissa Jerezissä saadakseen nopeimman ajan?”

– Joo, me usein vitsailimme siitä, koska hän oli aina hyvin nopea siellä, Räikkönen naureskeli haastattelussa.

Espoolainen sanoo uskovansa, että nykyinen HRT-kuski on saattanut käyttää kepulikonsteja kyseisellä radalla, mutta varmuutta asiasta ei ole.

– Me olemme melko varmoja Alexin kanssa siitä, että [de la Rosa] huijasi siellä testeissä, joskaan meillä ei ole asiasta todisteita.