Lotus-kuljettajat Romain Grosjean ja erityisesti Kimi Räikkönen eivät olleet tyytyväisiä Singaporen GP:n aika-ajojen jälkeen. Paikat lähtöruudukon kärjessä menivät muille, eikä kumpikaan saanut lopulta parasta irti autosta.

– Auto oli yleisesti ottaen paljon parempi kuin eilen. Me olimme nopeita käytetyillä renkailla, mutta jostain syystä pito-ongelmia oli uusilla toisessa sessiossa ja olimme itse asiassa vähän hitaampia, Räikkönen sanoi ESPNF1:n mukaan.

– 12:s lähtöruutu ei ole tietenkään se mitä me halusimme. Meillä ei vaikuta olevan sellaista vauhtia, jolla voi haastaa kärjen, mutta auto on ehdottomasti tätä nopeampi. Katsotaan mitä voimme tehdä huomenna.

Tallikaveri Romain Grosjean, joka ajoi vielä viimeisessäkin jaksossa ja sijoittui kahdeksanneksi, arveli itsekin vauhtia löytyvän enemmän.

– Ensimmäisen ja toisen osion jälkeen meillä oli hyvä olo, mutta kaikki ei ihan osunut nappiin finaalissa. Painoin hieman liian kovaa viimeisellä kierroksellani, mikä ei ollut hyväksi kierrosajalleni.