Lotus-talli valmistautuu Singaporen GP-kisaan nöyränä. Auton kilpailukyky on heikentynyt sitten kevätkauden ja erityisesti kilpailukiellosta palaava Romain Grosjean tulee olemaan suurennuslasin alla niin median kuin FIA:nkin toimesta.

– Haluan suoriutua aika-ajoista hyvin, olla mahdollisimman lähellä Kimiä suorituskyvyssä ja hankkia tallille pisteitä valmistajien mestaruuskamppailuun, Grosjean sanoi sarjan kotisivulla.

– Rata vaatii erittäin korkeita downforce-arvoja ja sellainen vaikuttaa sopivan meille parhaiten, kuten näimme Budapestissä. Renkaidenkin osalta meidän pitäisi näyttää hyvältä. Kisa on aina mielenkiintoinen, joten odotan sitä innolla.

Kimi Räikkönen puolestaan asettaa tavoitteeksi edellisiä visiittejä paremman iltapuhteen.

– Minulla on yhä keskeneräisiä asioita kahden GP:ni jälkeen, sillä en ole ikinä saavuttanut pistettä [Singaporessa]. Se ei tarkoita, että en olisi nopea siellä, sillä minulle on kerrottu, että pidän nimissäni yhä kierrosennätystä vuodelta 2008.

– Kolaroin taistellessani viidennestä sijasta sinä vuonna ja olin 10:s vuonna 2009, joten haluan parempaa tällä kertaa.

Tallipäällikkkö Eric Boullier on kuitenkin kuljettajakaksikkoa suorasanaisempi:

– Ei ole mitään syytä ajatella, että palkintokoroke olisi ulottumattomissamme.