Jean-Eric Vergne kertoo tulokaskaudessaan olevan tähän mennessä sekä myönteisiä että kielteisiä piirteitä. Toro Rosson suorituskyky on ollut alle odotusten.

– Olen vähän pettynyt suorituksiimme, Vergne sanoi Eurosportin televisiohaastattelussa.

– Me odotimme olevamme hieman korkeammalla sarjassa ja kilpailevamme niiden tallien kanssa, joita vastaan taistelimme viime vuonna, kuten Sauber, Force India ja Williams. Me olemme tänä vuonna kuitenkin selkeästi näitä talleja jäljessä, mikä on pettymys.

Omaan kehitykseensä ranskalainen on tyytyväinen. Tallikaveriinsa Daniel Ricciardoon verrattuna ainakin alkukaudella hukassa ollut aika-ajovauhtikin alkaa Vergnen mukaan löytyä.

– Henkilökohtaisesti olen oppinut paljon tällä kaudella ja meillä oli pari hyvää GP:tä, kuten Spa (jossa Vergne ja Ricciardo ottivat sijat 8 ja 9). Se on siis hyvin myönteistä minulle. Nautin ajastani ja opin paljon.

– Olen aina pitänyt aika-ajoista jo ennen formula ykkösiä. Tietenkin F1:ssä se on erilaista ja vaikeampaa. Se on osa-alue, jossa aion kehittyä. Tästä esimerkkinä parissa viime GP:ssä olen ollut nopeampi kuin tallikaverini aika-ajoissa, mutta Monzassa tein virheen, Vergne selittää.