Heikki Kovalainen kärsi vaikeasta kisasta. Alun kolarisuma antoi mahdollisuuden parempaankin sijaan, mutta kaikki ei sujunut sen enempää tallilta kuin kuljettajaltakaan nappiin.

– Sain todella hyvän lähdön, väistin kaiken romun alun kolarista ja olin kymmenennellä sijalla kun turva-auto tuli radalle. Takanani oli pari nopeampaa autoa, jotka pääsivät ohi turva-auton lähdettyä ja sitten tein pienen virheen viimeisessä shikaanissa, minkä ansiosta tipuin pari sijaa, mutta sain ne takaisin nopeasti ja olin hyvässä rytmissä aivan Vitalin (Petrov) takana, Kovalainen sanoo tallin tiedotteessa.

– Ensimmäisellä varikkopysähdykselläni meillä oli ongelma boksista lähdettäessä ja valitettavasti osuin HRT-autoon, mikä toi minut takaisin sisään uuden etusiiven vaihtoa varten. Siitä eteenpäin pystyin ainoastaan yrittämään pääsemistä edellä olevien autojen ohi, mutta tein toisen spinnin kun jäljellä oli vielä pari kierrosta.

– Pääsin silti toisen HRT:n ohi, mutta tämän päivän ongelmien ansiosta kisani oli hyvin pitkälti siinä. Viikonloppu ei ole ollut hyvä, mutta me kokoamme rivimme ja tulemme takaisin taistellen seuraavassa kisassa Italiassa.