F1-kommentaattori James Allen näkee mahdolliseksi, että Lewis Hamiltonin Mercedes-siirtohuhu saattaa enteillä mielenkiintoisia muutoksia tallissa. Allen näkee mahdolliseksi, että Michael Schumacher on nousemassa Mercedes GP:n päällystöön.

– [Mercedes-talli], joka on koottu (tallipäällikkö) Ross Brawnin ympärille, on sikäli mielenkiintoinen, että sillä on useita päälliköitä kaikilla teknisillä osa-alueilla.

– Se on rakenne, joka ei välttämättä tarvitse Brawnia johtamaan sitä tulevaisuudessa, mikäli hän näkee oman eläkkeensä mahdolliseksi seuraavan vuoden tai parin aikana, Allen arvelee.

– Rooli Schumacherille johtotiimissä saattaisi siis olla seuraava askel. On vaikea nähdä häntä muuttavan Brackleyyn (tehtaalle), joten rooli ei olisi yhtä käytännönläheinen kuin Brawnin on ollut, mutta antaisi hänelle jatkuvan tehtävän ja syyn nousta ylös aamulla.

Kysymyksiin siitä, että onko maailmanmestari-Hamiltonin mielekästä harkita tallia, joka on vasta voittanut ensimmäisen osakilpailunsa tänä vuonna – ja sittemmin vaikuttanut menettäneen kilpailukykynsä – toimittaja vastaa, että kyse on kenties uhkapelistä.

– Mutta Brawn on julkisesti sanonut, että hän on luottavainen, että koottu tiimi tulee osoittamaan kykynsä ensi kaudella. He siis saattavat tuottaa auton, joka vetää vertoja 2009 kauden autolle samalta organisaatiolta, joka kantoi silloin Brawnin nimeä.