Bernie Ecclestone uskoo, että V6-moottoriuudistusta tullaan vähintäänkin lykkäämään entisestään. Nykyinen, jo kertaalleen uudelleen rukattu suunnitelma toisi uudistuksen vuodelle 2014, mutta valitettavasti sarjan kaupallisten oikeuksien omistaja ei pidä pienempien myllyjen äänestä.

– Kuuntelin moottoreiden ääntä Maranellossa tässä yhtenä päivänä, sekä uutta että vanhaa, ja jopa [Ferrarin puheenjohtaja] Luca di Montezemolo sanoi, että [uusi] kuulosti hirveältä, eikä pitänyt siitä, Ecclestone sanoi Hindustan Times -sanomalehdessä.

F1-pomo arveli, että FIA:n puheenjohtaja Jean Todt tulee vielä luopumaan moottoreista ja että Montezemolokin joka tapauksessa haluaisi lykätä niiden käyttöönottoa kahdella tai kolmella vuodella.

– Minusta kaikkein järkevintä olisi vain luopua niistä ja pysyä nykyisissämme. Ne ovat paljon halvempia kuin uudet. Ne ovat ehkä 30% [uusien] hinnasta.

Ecclestonen kommentit tulevat mielenkiintoiseen aikaan, sillä Lewis Hamiltonin siirrossa Mercedekselle uskotaan olevan paljolti kyse siitä, että uudet moottorit voisivat antaa tallille edun suhteessa sellaisiin kilpailijoihin, jotka ostavat moottorinsa ulkoiselta toimittajalta.