Bernie Ecclestone kertoo, että ennen kesätaukoa Lewis Hamilton oli väliaikaisesti jo tehnyt päätöksen jättää McLaren taakseen. Vahvan alkukauden jälkeen kehityksessä tippunut talli ei vaikuttanut kuljettajalle yhtä puoleensavetävältä ratkaisulta kuin jokin muu vaihtoehto – arvatenkin Mercedes.

McLarenin kilpailukyky kuitenkin otti merkittävän askeleen eteenpäin tauon jälkeen. F1-pomo Ecclestone uskoo tämän muuttaneen Hamiltonin mielen.

– En usko, että Hamilton tietää mitä hän tulee tekemään. Parissa-kolmessa viimeisessä kisassa [ennen Singaporea] hän on pärjänyt hyvin, Ecclestone sanoi ESPNF1:n mukaan.

– Miksi hän oli tyytymätön sitä ennen, en tiedä, mutta hän oli ehdottomasti lähtemässä [McLarenilta] vaikka mikä olisi. Hän oli tehnyt päätöksen lähteä. Onko hän nyt muuttanut hieman mieltään, en tiedä, Ecclestone pyöritteli.

Uusimmat raportit sekä Iso-Britanniasta että Saksasta vihjaavat Hamiltonin olevan jäämässä nykyiseen talliinsa. Jää vielä nähtäväksi minkälainen vaikutus Singaporen kisan keskeytyksellä on neuvotteluihin.