Williamsin toimitusjohtaja Toto Wolff myöntää, että taloudelliset kysymykset voivat muodostua Valtteri Bottaksen kisapaikan esteeksi ensi kaudellakin.

– Valtteri ajaa vapaissa harjoituksissa, mutta kisa on jotain aivan muuta. Hän on suuri lahjakkuus, ja pyrimme pitämään hänet, mutta kysymys on myös taloudellinen, Wolff sanoo brasilialaisen TotalRacen erikoishaastattelussa.

Pastor (Maldonado) ja Bruno (Senna) ovat hyvä paketti meille nopeuden, älyn ja myyntipotentiaalin suhteen. Mieluiten ottaisin kolme autoa tulevana vuonna!

Sennan viimeisten kisojen tulokset saavat kehuja Wolffilta.

– Bruno on tehnyt vaikutuksen minuun. Hän ei ole pelkästään älykäs ja järkevä kuljettaja, vaan myös oppii nopeasti. Me olemme keskittyneet tukemaan häntä niin paljon kuin mahdollista. Me tiedämme, että hän menettää vapaita harjoituksia perjantaisin ja hänellä on tukemme.

– Tulokset ovat vaihdelleet: hänellä on ollut hyviä hetkiä ja päiviä, jolloin asiat eivät ole sujuneet. Unkarissa kaikki sujui erittäin hyvin, ja toivon, että se on alku monelle hyvälle viikonlopulle tästä eteenpäin.