Nico Hülkenberg uskoo, että Force India tulee vielä kauden vanhetessa parantelemaan sijoitustaan valmistajien sarjassa. Talli on nyt kahdeksannella sijalla, mutta ainoastaan hieman jäljessä Williamsia, jonka tulokset viimeisissä kisoissa ovat olleet vaatimattomia.

– Me osoitimme jo viime vuonna, että meidän kehitystahtimme on erittäin kilpailukykyinen, enkä näe syytä miksi emme pystyisi siihen uudestaankin, saksalainen sanoi sarjan kotisivulla.

– Me olemme ainoastaan seitsemän pistettä jäljessä Williamsia, ja uskon, että voimme ottaa heidät kiinni. En tiedä onko Sauberia mahdollista saavuttaa. Se tulee olemaan vaikeaa, mutta koko talli yrittää parhaansa, se on varma.

Kysyttäessä onko hän vähän kateellinen Pastor Maldonadolle, joka myös ajaa toista vuottaan kisakuljettajana formula ykkösissä ja on saanut käyttöönsä voittoon pystyvän auton, Hülkenberg, itse entinen Williams-kuski, ei kiistänyt asiaa.

– Tietenkin olen kateellinen autosta, jolla voi voittaa kisoja, mutta Williams on minulle menneisyyttä ja ajan nyt Force Indialla. En siis katso taaksepäin, vaan yritän käyttää mahdollisuutemme parhaalla mahdollisella tavalla.