Rubens Barrichello on jo valmis tiputtamaan 22 kuljettajaa pois mestaruustaistosta. Vaikka viiden kärki sarjassa on 48 pisteen sisällä – ja sijat 2-5 kahdeksan pisteen sisällä – nykyinen Indy-kuljettaja tietää jo ketkä kaksi ratkaisevat mestaruuden.

– (Fernando) Alonso on elämänsä kunnossa. Hänellä ei ole nopeinta autoa, mutta hän käyttää sen tehokkaasti ja hänen takaa-ajajansa napsivat toisiltaan pisteitä, Barrichello sanoo Auto Motor und Sportille.

– Loppujen lopuksi [sarja] tulee päättymään kaksintaisteluna Alonson ja (Sebastian) Vettelin välillä, brassi uskoo.

Vaikka 40-vuotias ei nostakaan Kimi Räikköstä mestaruustaisteluun, hän myöntää olevansa vaikuttunut suomalaisen viidesta palkintokorokesijoituksesta, joista ensimmäinen tuli hänen neljännessä kisassaan paluunsa jälkeen.

– Tiesin, että [Michael Schumacherilla] olisi vaikeaa kolmen vuoden tauon jälkeen saada heti jalansija sarjassa. On ollut siis suuri yllätys, että Kimillä on ollut vähemmän ongelmia sen kanssa, sanoo Barrichello, joka vielä ennen kauden alkua ennusti vaikeuksia Räikköselle.