Lotus-kuski Kimi Räikkösen Unkarin GP:n aika-ajo jätti paljon toivomisen varaa, mutta viides lähtöruutu antaa kuitenkin hyvät hyökkäysasemat sunnuntain kilpailuun.

Lotuksella olisi toivottu Kimille korkeampaa starttiruutua, pääsihän suomalaisen tallikaveri Romain Grosjean ylemmäksi paalupaikan vallanneen McLarenin Lewis Hamiltonin viereen kakkosruutuun.

– Loistavaa olla eturivissä. Tämä oli hyvä päivä. Hienoa nähdä Romain eturivissä. Olisimme halunneet nähdä Kimin hieman ylempänä lähtöjärjestyksessä – etenkin kun hänen Q2-aikansa oli parempi kuin Q3-aika, Lotuksen ratatoimintojen johtaja Alan Permane harmitteli erityisesti Kimin kohdalla aika-ajojen jälkeen.

– Mutta kaiken kaikkiaan tämä on tähän asti ollut erinomainen viikonloppu. Toivotaan, että näin jatkuu huomenna. Tavoitteenamme on ollut parantaa aika-ajosuorituksiamme ja tässä asiassa me selvästi onnistuimme tänään.