Lotuksen Romain Grosjean onnistui mahtavalla tavalla Unkarin GP:n aika-ajoissa.

Siinä missä Kimi Räikkösen tallikaveri haki vielä harjoituksissa parastaan, kellotti hän lauantaina kakkosruutuun ja eturiviin McLarenin Lewis Hamiltonin vanaveteen. Herää yksi kysymys: miten tämä on mahdollista?

– Se on suuri salaisuus! Tai oikeastaan ​​se on vähän kaikkea: analysoimme niitä asioita mitkä eivät aivan toimineet, teimme vähän muutoksia ajotyyliini ja siirryimme aiemmin toimineisiin perussäätöihin, jotka olivat hyviä päätöksiä. Kaikki nämä asiat yhdessä tekivät sen eron aika-ajoihin, Grosjean hehkuttaa Lotuksen verkkosivuilla.

– Olen iloinen tästä! Varsinkin niiden vaikeuksien jälkeen mitä meillä oli viime viikonloppuna Hockenheimissa ja tämänkin viikonlopun alussa.

Räikkönen lähtee kisaan viidennestä ruudusta, kuten jo uutisoimme.