Lauantain harjoituksissa nähtiin toimintaa radalle jo huomattavasti eilistä enemmän ja kuljettajat ajoivat 20 kierroksen molemmin puolin.

Vaikka rata olikin pääosin kuivunut sitten eilisen, nähtiin yhä paljon liukasteluita. Spinnauksen teki jälleen muun muassa Ferrarin Fernando Alonso ja Sergio Perez jopa rikkoi etusiipensä.

Alonso piti kaikesta huolimatta nopeinta vauhtia. Toiseksi nopein oli McLarenin Jenson Button ja kolmantena oli Lotuksen Romain Grosjean. Kimi Räikkönen oli viidenneksi nopein Sebastian Vettelin takana. Jäämies jäi kärkivauhdista vajaan kolme kymmenystä.

Eilen poikkeuksellisesti seitsemänneksi nopein toisissa harjoituksissa ollut Heikki Kovalainen oli nyt tutummalla 19:llä sijalla, takanaan Vitali Petrov puoli sekuntia hitaampana. Kärjestä Kovalainen jäi reilut kaksi sekuntia.