Heikki Kovalainen ei ollut mielissään Vitali Petrovin Iso-Britannian GP:ssä kokemasta takaiskusta. Venäläiskuski ei koskaan päässyt edes starttaamaan kisaa moottorin petettyä jo ennen lämmittelykierrosta.

– Olin todella pahoillani hänen puolestaan ja se oli kauheaa hänelle. Mutta hän ei voinut tehdä mitään ja kyseessä oli moottorivika, joita saamme harvoin, Kovalainen sanoi EDP24:n haastattelussa.

– Se oli yksinäinen kisa minulle. En voinut oikeastaan ajaa kilpaa kenenkään kanssa. Meillä ei ollut jalkoja, joilla olisimme voineet haastaa jonkun edessämme eikä kukaan uhannut meitä takaamme.

Ongelmista ja vaatimattomasta tuloksesta huolimatta luottamusta päivityksiin löytyy yhä.

– Meillä on siis työtä tehtävänä. Minusta auto oli hieman poissa balanssista kisassa. Me olemme tehneet kehitystä auton etuosassa, mutta se ei toiminut niin hyvin kuin olisi voinut. Meidän täytynee etsiä balanssia vielä ja saada enemmän irti tästä paketista.

– Voimme olla luottavaisia, että otimme askeleen eteenpäin, mutta vakiintunut rata korostaa auton heikkoudet sekä aerodynamiikan, jota meidän on yhä parannettava.