Lotuksen Kimi Räikkönen starttaa Unkarin kisaan viidennestä ruudusta (lue uutinen).

Enemmänkin oli otettavissa, mutta jostain syystä Kimillä oli vaikeampaa.

– Laskimme, että olisimme voineet saada paremman tuloksen aika-ajoissa. Auto on ollut nopea koko viikonlopun, mutta aika-ajoissa oli vaikeampaa. Minulla oli mahdollisuudet parempaan tulokseen, mutta lopulta jäin viidenneksi, F1News siteeraa Räikköstä.

Tilanne ei ole kuitenkaan katastrofaalinen, sillä Räikkönen on onnistunut tällä kaudella hyvin, vaikka starttiruutu ei ole ollut eturivissä.

– Yleensä meidän autot ovat nopeita kisassa. En näe mitään syytä, miksi Unkarissa tilanne olisi erilainen. Aika-ajot eivät menneet ideaalilla tavalla, mutta minulla on hyvä lähtöruutu. Jos et saa parempaa lähtöruutua, hankaloitat itse omaa elämääsi.

Räikkösen tallikaveri Romain Grosjean onnistui paremmin napaten kakkosruudun.