Kimi Räikkönen on hieman avautunut ajastaan Ferrarilla. Kaikki ei ilmeisesti mennyt aivan kuin Strömsössä.

– Minulla oli hyvä olo heidän kanssaan. Voitin maailmanmestaruuden ja nyt minulla ei ole enää mitään tunteita heitä kohtaan – hyviä tai huonoja. Olen tyytyväinen siihen, mitä minulla on, Räikkönen sanoi Autosportin mukaan.

– Asiat oltaisiin varmaankin voitu hoitaa paremmin, mutta mitä väliä sillä nyt on? Kyllä, tiedän syyt, joiden vuoksi en pysynyt heidän kanssaan, mutta en halua puhua siitä nyt. Kuten sanottu, minulla ei ole kaunaa ketään kohtaan.

Kaudelle 2010 Räikköstä vietiin myös takaisin McLarenille, mutta sopimusta ei syntynyt. Kyse ei ollut Räikkösen mukaan liian korkeasta palkkapyynnöstä.

– Ei pidä paikkansa. Pointtina oli, että en nähnyt syytä allekirjoittaa sopimusta tietylle kuukausimäärälle. En ollut niin epätoivoinen, eikä asianlaita ollut se, että olisin tehnyt mitä vain pysyäkseni formula ykkösissä.