Lewis Hamilton ei pidä mahdottomana, että viime kauden kaltainen Red Bull -show alkaa uudestaan. Sebastian Vettelin Euroopan GP:n vauhti oli tyrmäävä. McLarenilla on kirittävää paljon ja uutta onkin tulossa Iso-Britannian osakilpailuun.

– Vettel voi dominoida lopun vuotta. Vauhti, joka hänellä oli edellisessä kisassa, oli älytön. 20 sekuntia (Hamiltonia nopeampi) jossain kymmenessä kierroksessa. Älytöntä.

Silverstonen kisan voittotaistelu on todennäköisimmin nyt kolmen kauppa, uskoo 27-vuotias.

– Mukana tulevat olemaan Red Bull, Ferrari ja me. Ehkä joitain muitakin.

– Olen käynyt tehtaalla ja olen vakuuttunut, että meillä on kaikenlaista. (Päivitykset) on testattu ja ne ovat olleet simulaattorissa. Kyse on siis siitä, että saamme ne käyttöön ja toivottavasti niillä saavutetaan se, mistä on puhuttu.