Fernando Alonson kisainsinööri Andrea Stella on ehtinyt työskennellä myös Michael Schumacherin ja Kimi Räikkösen kanssa Ferrarilla. Italialainen on nyt paljastanut kolmikon vahvuudet kuljettajina.

– Michael on suuri kilpa-ajaja, hyvin vahva kisassa ja hyvin vahva sen suhteen, kuinka hän hallitsi auton perää. Hän oli erittäin lahjakas tältä osin, vaikkakin saattoi joskus olla hieman liian aggressiivinen kisoissa, Stella kertoo tallin kotisivulla.

Räikkönen puolestaan saa kehuja ilmeisestä.

– Kimi oli hyvin, hyvin nopea kun auto toimi tietyssä ikkunassa. Sellaisessa tilanteessa hän voi olla nopein, joskin kun auto ei ollut siinä ikkunassa, hänen täytyi tehdä työtä kovempaa löytääkseen ihanteellinen piste autolle.

Alonson vahvuus taas on heikkouksien puute.

– Fernandon vahva puoli on pohjimiltaan se, että hänellä ei ole heikkoja puolia! Hän on vahva kuljettaja autossa kaikissa olosuhteissa kuivasta äärimmäisen märkään. Auton ulkopuolella hän on erittäin tasainen ja vahva henkisesti, mikä on erittäin tärkeää nykyajan formula ykkösissä.